Cathlijn.reismee.nl

Beide benen op Nederlandse bodem

Lieve iedereen,

Daar ben ik weer, in Nederland. Na dat ik dinsdag ben uitgezwaaid door mijn lieve Roommate en oud huisgenootje ben ik in de trein gaan zitten voor 3 uur om van Bournemouth naar Londen te gaan om daar het vliegtuig te halen. Mn laatste dagen in Engeland waren echt waanzinnig. Heel gezellig en daardoor ook moeilijk om weg te gaan.

Of het nou fijn is om thuis te zijn weet ik niet helemaal.. Natuurlijk geniet ik van mijn lieve vriendinnetjes om me heen maar ik mis wel de vrijheid. Ben nu opzoek naar iets nieuws, als jullie iets weten laat het me weten.

Verder heb ik een nieuw Nederlands nummer en ben ik niet meer tebereiken op mijn oude nummer. Mijn nieuwe nederlandse nummer is : +31629348354.

Hoop jullie allemaal snel te zien om bij te kletsen.

Liefs uit het oude en vertrouwde Zeist.

Astrid Hollander

Hoi Cathlijn,

Welkom terug in Nederland! Ik had je eergisteren al gespot op de fiets. Kan me zo voorstellen dat het wennen is om weer terug te zijn.

Groet,
Astrid

Bart van Galen

Hallo,

We kennen elkaar niet, maar naam is Bart van Galen. Via Travel Active, ben ik op de site van jouw reisverslag gekomen.
Ik zelf speel met het idee om in oktober ook via Travel Active voor een bepaald periode naar Engeland te vertrekken voor het werken in de horeca.

Maar voordat ik dat doe, heb ik nog wat vragen die je hoop ik voor mij kunt beantwoorden:
1. Heb je de huisvesting waar je zat zelf moeten regelen?
2. Wat kostte het je per week?
3. Het openen van een bank account, heb je dat ook zelf gedaan of heeft Travel Active je daarbij geholpen?
4. Hoelang heb je er gewerkt?
5. Zijn er verder nog dingen die je voor vertrek zelf heb moeten regelen?

Ik zal het leuk vinden als je mij hier meer over zou kunnen vertellen en ook vooral over hoe je het werken heb ervaren.
Dit kun je eventueel mailen naar het volgende mailadres: [email protected]

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,