Cathlijn.reismee.nl

Here we go!

Lieve Allemaal,

Hier zit ik dan nog lekker samen met Sabine op mn kamer, waar het overigens een zooi is maar toch. Al weer mn laatste week je Nederland.

Volgende week zaterdag vlieg ik naar Madrid voor een klein maandje, om spaanse Talencurus te gaan doen, dit is een klein voorproefje voor Zuid-Amerika (waar ik hopelijk ook nog dit jaar ga komen) . Het is eigenlijk een beetje een alternatief want ik deed niet zo veel, behalve natuurlijk oppassen. Toen vond mijn moeder het tijd worden dat ik eigenlijk maar eens iets nuttigs moest gaan doen. Toen kwam ze op het briljante idee dat ik naar Spanje kon gaan voor een talencurus spaans. Ik ga naar Madrid, logeren bij een vriendin van mn moeder en heb dan spaanse talencursus. Blijf daar een klein maandje waarschijnlijk, aangezien ik tot nu toe alleen nog maar een heen vlucht heb en zelf de terug vlucht moet gaan boeken als ik in Spanje zit en het idee krijg om maar weer eens terug naar huis te gaan. En me dan naturlijk weer klaar te gaan stomen voor ENGELAND! Waar ik minimaal 3 maanden verblijf om te gaan werken in de toeriste sector.

Deze week staat nu vooral in het teken van leuke dingen doen met mn vriendinnetjes, mn auto-theorie te halen en klaar te maken voor spanje. Aangezien het daar 35 graden is moet ik aardig wat kleren en spullen inslaan om het daar te gaan overleven, denk aan liters zonnenbrand!
Nou ik ga mn kamer maar eens opruimen en spullen uitzoeken voor spanje!

tot blogs jwz

Bouke

Cath!! Wat spannend allemaal! Ik ben deze week ook net begonnen met m'n taalcursus en weet zeker dat je dat geweldig gaat vinden. Ben erg benieuwd hoe je het gaat hebben en ga je blogjes zeeker lezen! Heeel veel plezier!